«

Nem akartam így nekimenni az Ünnepeknek

Leggyakoribb belépő szöveg ünnepek előtti utolsó napon, hogy nem szeretnétek így nekimenni az ünnepeknek.
De mi, orvosok, ha a fejünk tetejére állunk sem tudunk egy 5-7 napos náthát lerövidíteni, és a vizsgálat idején még fenn nem álló szövődményeket sem tudunk előlegben kezelni.

Legyen otthon házi patikátok, mert a tüneteket viszont csökkenteni kell, hogy a közérzetetek jó legyen. Még most szerezzétek be, ami hiányzik!

Összeállítottam egy listát, hogy mit érdemes otthon tartani, ide kattintva találjátok  (természetesen hatóanyagonként elég egy készítmény, csak több opciót felsoroltam)

Az ünnepek alatt egyébként súlyos és sürgős esetekkel a szokásos helyen és telefonszámon találtok ügyeletet.

Szerző: Ipolyi-Topál Gitta

Szia! Gitta vagyok, a HáziorvosBlog szülőanyja, orvos, önjelölt egészségkultúra-fejlesztő. Ez a blog azért jött létre, hogy közérthetően adjon át az egészségeddel kapcsolatos információkat. Kövesd Facebookon is!

1 comment

  1. Linda

    Szia, baromira tetszik a cikk :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Read previous post:
Ha változni akarsz, írj!

Néhány éve a Face-en láttam egy bizonyos évtervezős, évösszegzős nyomtatható naplót. Olyan „mik az álmaid, hogyan fogod megvalósítani”, stb. jellegűt....

Close