«

»

Első eredmények a kérdőívből

Biztosan többen emlékeztek a múltkori kérdőívre. Elsősorban arra voltam kíváncsi, hogy a vállalkozók egészségtudatosabbak-e mint az alkalmazottak, illetve melyik csoport a kimerültebb az alkalmazottak, a vállalkozók, és az otthon tartózkodók közül.

Egy pályázatra gyűjtöttem az anyagot, melynek a célja a nők változókortól megnövekvő szív- érrendszeri megbetegedéseire, illetve annak megelőzési lehetőségeire felhívni a figyelmet. Én a stressz-munkastressz témáját választottam.

Ezen a linken lehet elolvasni a cikket, meg pár grafikont megnézni, aztán majd jövök a többi adattal is.

http://haziorvosblog.hu/valtozo_korban.pdf

 

Szerző: Ipolyi-Topál Gitta

Szia! Gitta vagyok, a HáziorvosBlog szülőanyja, orvos, önjelölt egészségkultúra-fejlesztő. Ez a blog azért jött létre, hogy közérthetően adjon át az egészségeddel kapcsolatos információkat. Kövesd Facebookon is!

Amikor üzenetet hagysz, figyelj arra, hogy egészségügyi adataid érzékeny adatok. Sürgősségi helyzetben ne itt üzenj!

Az email címet nem tesszük közzé. A kitöltendő mezőket * jelöli.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Read previous post:
Eltitkolt ősi tudás

Nem szoktam az ilyeneket továbbküldeni, de ez nagyon GÁZ! Bárki tudja általános iskolai fizikából, hogy a kerék egy forgástest alakú...

Close