«

»

Első eredmények a kérdőívből

Biztosan többen emlékeztek a múltkori kérdőívre. Elsősorban arra voltam kíváncsi, hogy a vállalkozók egészségtudatosabbak-e mint az alkalmazottak, illetve melyik csoport a kimerültebb az alkalmazottak, a vállalkozók, és az otthon tartózkodók közül.

Egy pályázatra gyűjtöttem az anyagot, melynek a célja a nők változókortól megnövekvő szív- érrendszeri megbetegedéseire, illetve annak megelőzési lehetőségeire felhívni a figyelmet. Én a stressz-munkastressz témáját választottam.

Ezen a linken lehet elolvasni a cikket, meg pár grafikont megnézni, aztán majd jövök a többi adattal is.

http://haziorvosblog.hu/valtozo_korban.pdf

 

Szerző: Ipolyi-Topál Gitta

Szia! Gitta vagyok, a HáziorvosBlog szülőanyja, orvos, önjelölt egészségkultúra-fejlesztő. Ez a blog azért jött létre, hogy közérthetően adjon át az egészségeddel kapcsolatos információkat. Kövesd Facebookon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Read previous post:
Eltitkolt ősi tudás

Nem szoktam az ilyeneket továbbküldeni, de ez nagyon GÁZ! Bárki tudja általános iskolai fizikából, hogy a kerék egy forgástest alakú...

Close