«

»

Párterápia

Gondolkodtam, milyen bevezetőt írjak ehhez a videóhoz, hogy mégis hogy jön ez a háziorvosláshoz. De az egyetlen ok, amiért ez a videó ide kikerült az, hogy visongva hánykolódtam a röhögéstől, amikor megnéztem. Ezt MINDENKInek látnia kell!


szólj hozzá: A férfi agy és a női agy

Szerző: Ipolyi-Topál Gitta

Szia! Gitta vagyok, a HáziorvosBlog szülőanyja, orvos, önjelölt egészségkultúra-fejlesztő. Ez a blog azért jött létre, hogy közérthetően adjon át az egészségeddel kapcsolatos információkat. Kövesd Facebookon is!

3 comments

 1. ex-saclos

  Ezek szerint a férfi úgy működik, mint egy számítógép null eszköze ( http://hu.wikipedia.org/wiki//dev/null ), a probléma csak az, hogy mit kéne visszaadni a fájlvége jel helyett, ha a feleség olvassa a null eszközt :)

  Szerintem az is probléma, hogy a férfiak kigondolják a tervet, de ha nem ismerik a nőt, a kigondolt és a valós személy reakciója nagyon más lesz a terv végrehajtása során.

 2. haziorvos

  Ebből a szempontból alapmű Deborah Tannen Pár-Beszéd – Miért hallgat a férfi, miért beszél a nő című könyve. :)

 3. tramini

  hát ez uncsi volt. mint sas.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Read previous post:
Besurranó

Tegnap besurranó járt nálunk nem kis bosszúságomra. Egy (remélem nem túl erőltetett) példa jutott róla eszembe.  Számtalanszor halljuk, hogy ha...

Close